Fórum

Dátum: 2012.06.01

Feladó: Mikivagyokazöcséd

Tárgy: Kraftwerk

https://www.youtube.com/watch?v=GGkUgeRyTTI

Dátum: 2012.07.24

Feladó: GenTree

Tárgy: Re:Kraftwerk

Köszi a kérést!
Teljesítve!

Dátum: 2012.03.28

Feladó: Kacs:-)

Tárgy: Chemtrail

Érdekes és elgondolkodtató. Mármint, hogy az ember mi mindenből képes összeesküvés elméleteket gyártani. Mi van például, ha a szúnyogirtószer nem is az, hanem a repülők mérget szórna ránk és a szúnyogirtás csak fedősztori? Hülyén hangzik, de biztos van, aki így gondolja... Igazából csak nyitott szemmel kéne járni és kicsit tájékozódni a világban. Van, aki szerint mindennek van tudományos magyarázata. DE! Az is igaz - szerintem -, hogy elég nagy a világegyetem és biztos élnek rajtunk kívül még más lények, viszont nem hinném, hogy ők - vagy azok - repülőgép hologramokkal és egyebekkel hívnák fel magukra a figyelmet, esetleg mérgeznének minket. Regényt lehetne írni az elméletekből és találgatásokból... Éshátennyi :-)

Dátum: 2012.03.28

Feladó: GenTree

Tárgy: Re:Chemtrail

Na ja! Hasonló a véleményem...! Ezenfelül az Én meglátásom az, hogy a manipuláció nem fentről a kondenzcsíkokból származó kemikáliákra vezethető vissza, hanem pontosan az ezekből származó összeesküvés elméletekre. Tehát a népbutítás nem fizikai (chemtrail), hanem pontosan szellemi. Mivel kezd ez a téma mindenhol elég nagy teret kapni, látszik, hogy tényleg működik az emberek elvakítása.
Hasonló butítás a 2012-es világvége elmélet (legalábbis az Én véleményem szerint), vagy az illuminátus "tervek" 2015-re.
De ezt mindenki döntse el saját Maga!
Éshátennyi :-)

Dátum: 2012.03.25

Feladó: GenTree

Tárgy: THX

Köszi! Éshátennyi... :-)

Tételek: 1 - 5 ból 8
1 | 2 >>

Új hozzászólás hozzáadása